lørdag den 24. september 2016

Historien om gårdspladsen

Da vi overtog huset i februar 2014, var gårdspladsen dækket med småsten
 og endte ud i noget slidt trist græs. Men så opdagede vi, at der under småstenene lå gamle brosten. Vi gravede og gravede og flyttede sten, og til vores store lykke fandt vi er rigtig fin brostensplads. Kun i kanterne af gårdspladsen var pladsen ikke intakt.


Vi opdagede også at den gamle brostensplads havde haft et sjovt rundt sving. Det ville vi gerne beholde, men det så ufedt ud med en plamage af stabilgrus efter gårdspladsen. Vi ønskede at få haven trukket helt ned i gårdspladsen, så vi besluttede at etablere et nyt bed og få græsset helt ned til brostenene. Og så ville vi have et træ midt i gården, Valget faldt på en kvæde, fordi den af natur ikke bliver alt for stor, og så fordi den er smuk.
 Det var et større projekt at få gravet ud og lagt nyt jord i hullet. Men med lidt hjælp fra naboens traktor kom vi fremad.

Drømmer er at vi i det runde bed kan få en Mammutblad til at gro. Vi har plantet den, men den er endnu kun en baby, så i år har vi suppleret med georginer.


Der mangler stadig lidt finish rundt omkring. Men alt i alt er vi rigtig godt tilfredse med den nye gårdsplads vi har skabt og vi nyder den.

2 kommentarer:

  1. En fantastisk forvandling, det ser virkelig godt ud.

    SvarSlet
  2. Tak:) Det er lidt som at male meget store billeder, og når det så ender med at se ud som man forestillede sig, er det fantastisk!

    SvarSlet